Wie zijn wij

Dierenkliniek Indische Buurt is een dependance van Dierenkliniek Watergraafsmeer. Toen onze kliniek 35 jaar geleden startte zijn we begonnen in de Indische Buurt. Als snel is de hoofdvestiging verhuist naar Watergraafsmeer, maar er is altijd een dependance in de Indische Buurt gebleven. Sinds april 2017 bevindt deze zich op de Javastraat 103. De kliniek is elke dag tussen 09.00 en 17.00 geopend. Op zaterdag zijn we gesloten. Onze hoofdvestiging in Watergraafsmeer is op zaterdag van 10.00 tot 16.00 open.
We werken uitsluitend op afspraak. U kunt natuurlijk wel altijd binnenlopen met een vraag. Aangezien dierenkliniek Indische Buurt een dependance is, doen we hier niet alle onderzoeken en ingrepen. Voor bv röntgenfoto’s, operaties en opnames verwijzen we u naar Watergraafsmeer.

Wij zorgen voor optimale diergeneeskundige zorg voor onze patiënten. Met name door elk dier de rust en aandacht te geven die het verdient. Daarnaast streven we er naar om samen met de eigenaar, binnen zijn of haar budget, een passende oplossing te zoeken.

Naast de gebruikelijke diergeneeskundige zorg kunt u bij ons ook terecht voor vele chirurgische en orthopedische ingrepen. Ook kunnen wij als het nodig is uw dier opnemen voor intensieve verzorging.